Diensten

Wat uw www-wensen ook zijn, in de meeste gevallen kan WHITE ze vervullen. We weten precies wat er online mogelijk is. Dankzij een perfecte mix van jeugdige vernieuwingsdrang en volwassen kennis en ervaring kunnen we elk online bouwwerk realiseren. Daarbij streven we ernaar om de verwachtingen van klanten op elk gebied te overtreffen. Van strategie en vormgeving tot realisatie en optimalisatie: op WHITE kunt u bouwen.
040 20 10 769
Stuur een e-mail

 

Webwinkel

WHITE ontwikkelt, ontwerpt en onderhoudt webwinkels voor organisaties die hun online verkoop écht serieus nemen. Vanuit ons technische hart (ver)bouwen we een webwinkel zoals u het wilt. Op een bestaande fundering of helemaal vanaf de grond. WHITE is official business partner van het bekende Thuiswinkel.org

Bekijk onze webwinkel oplossingen
 

Website

De corporate websites van WHITE gaan net een stapje verder. Dat komt doordat we de beste oplossing kiezen, op maat voor elke organisatie. Samen met u schetsen we het perfecte plaatje en vervolgens gaan we aan de slag. We hebben alle kennis en technische expertise in huis om uw perfecte plaatje werkelijkheid te maken.

Bekijk onze website oplossingen
 

Webdevelopment

Webdevelopment en automatisering zitten in ons DNA. Sinds onze oprichting in 1999 vormen ze de basis van al onze projecten. WHITE is geen bedrijf dat alleen bestaande scripts en plugins ‘aan elkaar knoopt’. We programmeren nog echt zelf en dat onderscheidt ons van veel andere bureaus.Bekijk onze webdevelopment oplossingen
 

Online onderzoek

Wij zijn dagelijks bezig met kwaliteit. U toch ook? WHITE ontwikkelde voor u een online applicatie waarmee u eenvoudig klanttevredenheids-onderzoeken kunt organiseren, uitvoeren en analyseren. De my Value monitor wordt vooral gebruikt door (inter)nationale retailketens, maar ook door andere profit- en non-profitorganisaties.

Bekijk onze online onderzoek oplossingen

 

E-mail oplossingen

Nog steeds is e-mailmarketing één van de populairste online marketingkanalen voor bedrijven en organisaties. WHITE adviseert en biedt alle benodigde tools om professionele nieuwsbrieven en gerichte e-mail marketing campagnes te realiseren.

Bekijk onze e-mail oplossingen
 

Online marketing

De oplevering van een webwinkel of website zien we als de start van een continu optimalisatieproces van meten en verbeteren. Op basis van de meetresultaten passen we uw website aan. Uiteraard altijd in samenspraak met u en in lijn met uw doelstellingen.

Meer over online marketing
 

Strategie en advies

WHITE denkt graag met u mee en adviseert u over de mogelijkheden en risico’s van online ondernemen op lange en korte termijn. Het maakt niet uit of de grote lijnen al vaststaan of dat u nog moet beginnen met uw online strategie. Samen schetsen we uw toekomstsituatie.

Meer over strategie en advies

Ondersteunende diensten

Wij weten hoe belangrijk het is dat uw website of webwinkel altijd soepel en stabiel werkt. We zorgen er niet alleen bij oplevering voor dat alles perfect in orde is, maar we willen u ook daarna proactief blijven ondersteunen op het gebied van onderhoud, hosting diensten en domeinbeheer. Goede service en snel schakelen staan daarbij centraal. Samen bouwen we door aan uw online succes.

Meer informatie