Diensten

Wat uw www-wensen ook zijn, in de meeste gevallen kan WHITE ze vervullen. We weten precies wat er online mogelijk is. Dankzij een perfecte mix van jeugdige vernieuwingsdrang en volwassen kennis en ervaring kunnen we elk online bouwwerk realiseren. Daarbij streven we ernaar om de verwachtingen van klanten op elk gebied te overtreffen. Van strategie en vormgeving tot realisatie en optimalisatie: op WHITE kunt u bouwen.
040 20 10 769
Stuur een e-mail

 

Webwinkel

WHITE ontwikkelt, ontwerpt en onderhoudt webwinkels voor organisaties die hun online verkoop écht serieus nemen. Vanuit ons technische hart (ver)bouwen we een webwinkel zoals u het wilt. Op een bestaande fundering of helemaal vanaf de grond. WHITE is official business partner van het bekende Thuiswinkel.org

Bekijk onze webwinkel oplossingen
 

Website

De corporate websites van WHITE gaan net een stapje verder. Dat komt doordat we de beste oplossing kiezen, op maat voor elke organisatie. Samen met u schetsen we het perfecte plaatje en vervolgens gaan we aan de slag. We hebben alle kennis en technische expertise in huis om uw perfecte plaatje werkelijkheid te maken.

Bekijk onze website oplossingen

Ondersteunende diensten

Wij weten hoe belangrijk het is dat uw website of webwinkel altijd soepel en stabiel werkt. We zorgen er niet alleen bij oplevering voor dat alles perfect in orde is, maar we willen u ook daarna proactief blijven ondersteunen op het gebied van onderhoud, hosting diensten en domeinbeheer. Goede service en snel schakelen staan daarbij centraal. Samen bouwen we door aan uw online succes.

Meer informatie