Ondersteunende diensten

Met de ondersteunende diensten van WHITE hoeft u zich geen zorgen te maken over de technische kant van uw website of webwinkel. Om een goede basis te leggen, kunnen we bijvoorbeeld uw complete domeinbeheer regelen. We kennen alle wetten en regels, denken met u mee en zorgen dat de domeinadministratie op orde is. Ook hebben we verschillende hostingpakketten, zodat uw site onbezorgd kan groeien. Met onze gebruiksvriendelijke beheer software NetCenter heeft u het beheer van uw website in eigen hand. Maar natuurlijk staan wij ook graag klaar om u hierbij te ondersteunen.

Onderhoud en beheer

WHITE heeft veel ervaring met het ontwikkelen, realiseren en onderhouden van online-oplossingen. Bovendien houdt het bij ons niet op na oplevering, sterker nog: dan begint het vaak pas. Succesvolle websites en webwinkels staan namelijk nooit stil, vanaf de livegang blijven ze constant in ontwikkeling. Daar helpen we ook u graag bij. Samen kunnen we een traject starten om uw website verder te optimaliseren, conversie te verhogen en invulling te geven aan uw online marketing. We werken hierbij met afgebakende projecten (sprints) die uw persoonlijke projectmanager samen met u opstelt.

Lees meer over onze onderhoud en beheer diensten

Hosting diensten

De groei van uw website of webwinkel mag nooit belemmerd worden door de capaciteit van uw hosting account of webserver. Daarom bieden we verschillende hostingpakketten aan. In veel gevallen biedt een hostingaccount op een gedeelde webserver voldoende capaciteit voor uw website. Maar u kunt ook kiezen voor een eigen (virtuele) serveromgeving. Bij high-traffic webwinkels en websites passen we 'load balancing' toe. Daarbij worden de bezoekers en activiteiten verdeeld over meerdere webservers. Het maakt niet uit als u niet zo veel weet over techniek. WHITE beheert en onderhoudt de servers. Wij zorgen ervoor dat het gewoon werkt.

Lees meer over onze hosting diensten

Domeinbeheer

Onbezorgd online ondernemen begint met professioneel domeinbeheer. Het lijken eenvoudige handelingen, maar er komt meer bij kijken dan u denkt. De juiste domeinnaam vergroot de vindbaarheid in zoekmachines en biedt ruimte voor internationale uitbreiding. WHITE kent alle wetten en regels, denkt met u mee en zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over administratieve zaken. We kunnen meer dan 200 extensies (.nl, .com, etc) voor u registreren.
Lees meer over domeinbeheer

Weet u al welke domeinnamen u wilt? Dan controleert u met onze handige domeinchecker eenvoudig zelf of ze nog beschikbaar zijn.

Lees verder als u meer wilt weten over onze uitgebreide service of neem via telefoon of mail contact met ons op