E-mailmarketing

Nog steeds is e-mailmarketing één van de populairste online marketingkanalen voor bedrijven en organisaties. Dat is ook niet zo vreemd, want het biedt u de kans om eenvoudig en tegen relatief lage kosten persoonlijk contact te maken met uw klanten. Bovendien is het succes van uw e-mailmarketing makkelijk meetbaar en kunt u doelstellingen en inhoud aanpassen zoals u wilt. Uit de praktijk blijkt dat het uw bedrijf of webwinkel een flinke omzetboost kan geven. WHITE adviseert en biedt u alle benodigde tools om professionele nieuwsbrieven en gerichte e-mailmarketing campagnes te realiseren.

Een oplossing voor elke doelgroep

Zorg dat uw klanten blijven terugkeren, dat is vaak makkelijker dan nieuwe klanten overtuigen. Hiervoor is het belangrijk dat u tijdens de hele customer journey – de reis die iemand aflegt voordat hij uw product koopt – regelmatig contact met de klant onderhoudt. E-mail is een van de instrumenten die hiervoor erg geschikt is.


Onze e-mail oplossingen

  • Eén-op-één mails – We kunnen uw persoonlijke Outlook e-mailbriefpapier opmaken in uw huisstijl. Zo tilt u uw persoonlijke communicatie met klanten en relaties naar een hoger niveau.
  • Eén-op-veel mails – Met de NetCenter mailing module kunt u eenvoudig zelf nieuwsbrieven en grootschalige e-mailcampagnes opmaken en versturen. Ideaal voor cross- en upselling.
  • Gepersonaliseerde (groeps)mails – Maak e-mailcampagnes relevanter en persoonlijker op basis van klantprofielen en dataselectie. Vooral handig als u een uitgebreide klantdatabase heeft. Denk aan verjaardagsmails, aangepaste inhoud per doelgroep of (re-)activatiecampagnes.

Goede e-mailtemplate een vak apart

De e-mailtemplates van WHITE zijn niet alleen mooi opgemaakt in uw huisstijl, maar zitten ook technisch zeer goed in elkaar:

  • Ze werken goed in de meest gebruikte mailprogramma’s
  • Hebben een zo laag mogelijke spamscore
  • WHITE heeft een zeer hoog afleverpercentage: uw mails komen netjes aan
  • Responsive design voor optimale weergave op smartphone, tablets en pc’s

Ondersteunende diensten

WHITE zorgt ervoor dat uw webapplicatie stabiel presteren op een veilige serveromgeving. Daarnaast bieden we allerlei ondersteunende diensten op het gebied van onderhoud, hosting diensten en domeinbeheer. Zo kunnen we diverse monitoring scripts programmeren om de prestaties van uw webapplicatie en server omgeving te monitoren. We kunnen dan direct schakelen wanneer nodig.

Meer informatie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ervaar het zelf.
Wilt u ook succesvolle e-mailcampagnes inzetten? Bel of mail ons.