Webdevelopment

Webdevelopment en automatisering zitten in ons DNA. Sinds onze oprichting in 1999 vormen ze de basis van al onze projecten. WHITE is geen bedrijf dat alleen bestaande scripts en plugins ‘aan elkaar knoopt’. We programmeren nog echt zelf en dat onderscheidt ons van veel andere bureaus. Natuurlijk gaan we het wiel niet steeds opnieuw uitvinden. De oplossingen die we programmeren, zetten we zo generiek mogelijk op. Daardoor kunnen we ze meestal met wat kleine aanpassingen bij andere projecten inbouwen. Uit deze strategie zijn twee belangrijke homemade WHITE-producten ontstaan: ons NetCenter beheerplatform en de my-Value monitor.


NetCenter beheerplatform

Al bij de eerste website die we ooit maakten, leverden we een tool waarmee de klant zelf teksten kon aanpassen. Hoewel de term ‘content management systeem’ in die tijd nog volledig onbekend was, vonden we het toen al belangrijk dat klanten zelf hun website konden beheren. Deze eenvoudige tool is in de loop der jaren uitgegroeid tot NetCenter: een zeer uitgebreide en gebruiksvriendelijke beheeromgeving voor webwinkels, websites en e-mailmarketing.

WHITE heeft er bewust voor gekozen om NetCenter op te bouwen als een moderne cloud-oplossing. Wij stellen uw data centraal en zorgen dat alle benodigde systemen hiermee gekoppeld kunnen worden. U werkt hierdoor altijd met de nieuwste versie en hebt geen lokale updates van uw CMS nodig.

My-Value monitor

Sinds de lancering van de my-Value monitor in 2005 wordt deze tool voor online onderzoek regelmatig ingezet door (inter)nationale retailers. Bij de ontwikkeling van de my-Value monitor stond duidelijkheid en transparantie voorop. Het geeft snel een helder beeld van de bedrijfssituatie op verschillende managementniveaus. Van directie tot landenmanager en van regiomanager tot vestigingsmanager: iedereen kan in een oogopslag zien hoe zijn verantwoordelijkheidsgebied presteert ten opzichte van de rest van de organisatie.

Dankzij een gateway (API) kan allerlei data automatisch geëxporteerd en geïmporteerd worden van en naar uw ERP-systeem. Ook kunnen we exports leveren van alle ruwe data, bijvoorbeeld voor een diepgaande analyse in SPSS. In tegenstelling tot veel andere pakketten, bieden we ook maatwerk programmeerdiensten om deze koppelingen te realiseren of we ondersteunen uw IT-afdeling hierbij. Ga naar my-value.eu voor meer informatie.

Maatwerk webapplicatie

In bijna al onze projecten programmeren we oplossingen op maat voor onze klanten. Van kleine functionaliteiten binnen een website tot een complete maatwerk webapplicatie met complexe formules, scripts en koppelingen met externe systemen.

Van deze klussen gaat ons technische hart nog sneller kloppen. Ons maatwerk is gebaseerd op onze filosofie: "De beste producten worden met de hand gemaakt, door gespecialiseerde mensen met passie en toewijding.”

Bekijk ons portfolio voor enkele voorbeelden van maatwerk webapplicaties.

Online games

Met online games kunt u uw bedrijf op een leuke, dynamische manier onder de aandacht brengen bij (potentiële) klanten. Samen met u bepalen we het concept, de technische realisatie en de uitrol van de campagne. Games zijn ideaal voor speciale gelegenheden, zoals de opening van een nieuwe vestiging, de lancering van een nieuw product of een traffic-boost rond de sinterklaas- en kerstdagen. U kunt een game ook inzetten als interactieve vragenlijst bij online onderzoek. Via social media en e-mailmarketing kunt u de game zelf verspreiden en als hij ‘viral’ gaat, doet het internet de rest.

Bekijk ons portfolio voor enkele voorbeelden van online games.

Ondersteunende diensten

WHITE zorgt ervoor dat uw webapplicatie stabiel presteren op een veilige serveromgeving. Daarnaast bieden we allerlei ondersteunende diensten op het gebied van onderhoud, hosting diensten en domeinbeheer. Zo kunnen we diverse monitoring scripts programmeren om de prestaties van uw webapplicatie en server omgeving te monitoren. We kunnen dan direct schakelen wanneer nodig.

Meer informatie

WHITE programmeert nog echt, webdevelopment zit in ons DNA.
Bel of mail ons voor het beste online maatwerk.