Website

De corporate websites van WHITE gaan net een stapje verder. Dat komt doordat we de beste oplossing kiezen, op maat voor elke organisatie. Samen met u schetsen we het perfecte plaatje en vervolgens gaan we aan de slag. We hebben alle kennis en technische expertise in huis om een unieke oplossing te maken voor elk onderdeel van uw site. Daarnaast hebben we in de loop der jaren een aantal standaard modules ontwikkeld, die we snel kunnen toepassen in uw webdesign. Dat scheelt ons tijd en u geld.


Webdesign

Vorm en functie gaan hand in hand bij WHITE. De designs prikkelen om de aandacht van uw klanten te trekken, maar gaan nooit ten koste van het gebruiksgemak. En natuurlijk is alles technisch perfect in orde. We brengen het beste team van creatieven en techneuten voor u bij elkaar. Zij vertalen al uw wensen naar een slim, aantrekkelijk en innovatief concept, dat klaar is voor de toekomst.

Bekijk ons portfolio voor enkele voorbeelden van websites.

Responsive design voor mobiel en tablet

Steeds meer mensen bezoeken websites en webwinkels via smartphones en tablets, daarom is het belangrijk dat uw site goed werkt op mobiele apparaten. De volledige versie van een 'uitgebreide' website laadt vaak langzaam op een smartphone. Bovendien werken sommige functionaliteiten niet goed of worden knoppen en teksten moeilijk zichtbaar. WHITE kan een responsive design voor u ontwikkelen. Dat zorgt ervoor dat de gebruikerservaring op elk apparaat even goed is. De site herkent met welk type apparaat de pagina wordt bezocht en past de weergave daar automatisch op aan. Heeft u al een site waarover u dik tevreden bent, dan kunnen we natuurlijk ook gewoon alleen een mobiele site maken, of een app. We bespreken graag de voordelen van de verschillende oplossingen met u.

NetCenter content beheer

Met ons eigen innovatieve Content Management Systeem NetCenter beheert u uw (inter)nationale website, webwinkel of webapplicatie snel en gebruiksvriendelijk. Daar heeft u onze hulp vaak niet eens voor nodig, want zelfs zonder technische kennis kunt u gemakkelijk met NetCenter overweg. Op de achtergrond zorgt de prachtige achterliggende techniek er automatisch voor dat uw website optimaal presteert en constant aangepast kan worden aan uw nieuwe wensen of technologische ontwikkelingen.

Maatwerk oplossingen

Heeft u wilde www-wensen of weet u nog niet precies wat u wilt? Geen probleem! WHITE denkt met u mee en komt met ideeën voor elke uitdaging. Of u nu de nadruk wilt leggen op social media, zoekmachineoptimalisatie of een responsive site voor mobiele apparaten; we bouwen maatwerk oplossingen waarmee u alles uit uw website haalt. Altijd perfect werkend op de actuele webbrowsers.

Ondersteunende diensten

Dankzij onze gebruiksvriendelijke NetCenter beheeromgeving kunt u heel veel zelf doen. Maar als het nodig is, kunt u snel bij ons terecht voor doeltreffende ondersteuning op het gebied van onderhoud, hosting diensten en domeinbeheer. Of u nu een technische vraag heeft, hulp kunt gebruiken met uw e-mail of teksten en beeldmateriaal wilt laten bewerken: u kunt op ons bouwen.

Meer informatie

Bent u toe aan een complete nieuwe (responsive) website of een losse versie voor smartphones en tablets? Bel of mail ons snel!