Webwinkel

WHITE ontwikkelt, ontwerpt en onderhoudt al jaren webwinkels voor organisaties die hun online verkoop écht serieus nemen. Het realiseren en coachen van succesvolle webwinkels is niet alleen ons vak, maar ook onze passie. Vanuit ons technische hart (ver)bouwen we een webwinkel zoals u het wilt. Op een bestaande fundering of helemaal vanaf de grond.


Zo werken wij

WHITE heeft alle kennis en technische expertise in huis om samen met u een succesvolle webwinkel te maken die verkoopt. Als u wilt, bouwen we uw webwinkel vanaf de grond op. Maar we kunnen ook een standaardoplossing bieden, waarmee u snel en betaalbaar op weg kunt. Samen met u bepalen we waaraan uw webwinkel uiteindelijk moet voldoen en hoe we de bouw gaan realiseren.

Lees meer over onze werkwijze

Webwinkel software

Een succesvolle webwinkel wordt altijd gebouwd op een veilig, flexibel en betrouwbaar softwareplatform. Wij hebben zo’n platform: Craft Commerce. Deze moderne e-commerce software biedt voordelen voor organisaties van elk formaat. Door de intuïtieve gebruikersinterface van Craft Commerce heeft u volledige controle over de uitstraling, inhoud en functionaliteit van uw webwinkel. Dankzij de krachtige marketing-, verkoop- en content management-instrumenten kunt u alles bovendien eenvoudig afstemmen op uw doelgroepen en organisatiebehoeften.

Lees meer over Craft Commerce webwinkel software

Webwinkel koppelingen

Of u zich nu volledig richt op online verkoop of ook fysieke winkels heeft; een geautomatiseerde koppeling met uw ERP- of kassasysteem voor uw webwinkel neemt u een hoop werk uit handen. Deze realiseren we altijd op basis van uw wensen, de mogelijkheden van uw kassasysteem en de beschikbare data. We beschouwen uw webwinkel als een nieuwe vestiging en zorgen ervoor dat deze ook zo functioneert. Daarnaast maken we koppelingen met verschillende partners, zoals payment providers, pakketdiensten en vergelijkingssites.

Lees meer over onze webwinkel koppelingen

Online marketing en optimalisatie

Voor de beste online marketing moet de basis van uw webwinkel goed zijn. Dat is ons uitgangspunt. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat u gevonden wordt, via zoekmachines en social media bijvoorbeeld. We starten met het bouwen van een professionele webwinkel, die uw producten of diensten zo goed mogelijk weergeeft en perfect aansluit op uw doelgroep. Daarnaast werken we samen met ervaren online marketingspecialisten. Samen maken we voor u een passende online marketingstrategie, waarmee u het succes van uw site kunt vergroten.

Lees meer over de online marketing mogelijkheden

Ondersteunende diensten

Wij weten hoe belangrijk het is dat uw webwinkel altijd soepel en stabiel werkt. We zorgen ervoor dat uw online verkoopkanaal bij oplevering perfect in orde is en kunnen u ook daarna proactief blijven ondersteunen op het gebied van onderhoud, hosting diensten en domeinbeheer. Goede service en snel schakelen staan daarbij centraal. Samen bouwen we door aan uw online succes.

Meer informatie

Bent u ook toe aan een nieuwe generatie webwinkel?
Samen maken we het waar! Bel of mail ons voor een afspraak.