Zo werken wij

WHITE heeft alle kennis en technische expertise in huis om complete maatwerk webwinkels te maken. Als u wilt, bouwen we uw webwinkel vanaf de grond op. Maar we kunnen ook een standaardoplossing bieden, waarmee u snel en betaalbaar op weg kunt. Samen met u bepalen we waaraan uw webwinkel uiteindelijk moet voldoen en hoe we de bouw gaan realiseren.

Samenwerken

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op en maken steeds meer mogelijk. Daarom werken we graag op lange termijn samen. Met uw kennis van de markt en onze jarenlange ervaring, maken we de webwinkel die het beste past bij u en uw doelgroep. En terwijl u druk bezig bent met de verkoop, scherpen wij processen aan, implementeren we nieuwe software of breiden we mogelijkheden uit.

Uw persoonlijke projectmanager

Bij WHITE heeft u sowieso een persoonlijke projectmanager als vast aanspreekpunt. Die bewaakt de planning en het budget en zorgt ervoor dat de webwinkel volgens uw wensen wordt ontwikkeld. Daarnaast kunt u bij hem terecht voor advies over nieuwe ontwikkelingen en uitbreidingsmogelijkheden.

Regelmatig contact

We hebben regelmatig contact met onze klanten, elke week als u wilt. Daardoor kunnen we snel processen stroomlijnen, een nieuwe tool toevoegen aan uw e-commerce systeem of bedreigingen signaleren voordat ze een probleem worden. Met WHITE kunt u anticiperen in plaats van reageren.

Werk aan uw winkel

Aan de hand van een persoonlijk gesprek brengen we in kaart wat we voor uw webwinkel kunnen betekenen en maken we een globale kosteninschatting voor het project. Als alle details zijn besproken en we het eens zijn over de uitvoering, gaan we gelijk aan de slag.

Vanuit de wireframes en het grafisch design bouwen we snel een werkende webwinkel. We richten het beheersysteem in en programmeren maatwerk onderdelen. Voor de technische realisatie gebruiken we universele HTML-standaarden en bekende webtechnieken, zoals CSS, Javascript, PHP en my-SQL.

Nadat we het project hebben opgeleverd, heeft u 30 dagen garantie. In die periode lossen we eventuele gebreken in het systeem kosteloos voor u op. Daarna kunnen we aparte afspraken maken voor onderhoud en beheer.

Blijven ontwikkelen

Succesvolle webwinkels zijn constant in ontwikkeling. We helpen u graag om uw verkoopkanaal te optimaliseren, de conversie te verhogen en invulling te geven aan uw online marketing. Daarbij werken we met sprints: afgebakende projectblokken met een duidelijke start en finish, die altijd inzichtelijk zijn voor u en uw WHITE-projectmanager.

Samen bouwen we (verder) aan uw succes!
Bel ons voor meer informatie.