Wie zijn we, wat doen we

WHITE is een enthousiaste groep internetspecialisten met een eigen visie, een berg technische kennis en een unieke werkwijze. Sinds de eind-jaren ’90 ontwerpen, creëren en renoveren we elke dag indrukwekkende digitale bouwwerken. Zo helpen we klanten om een succes te maken van hun online business. Als full service internetbureau zijn we gespecialiseerd in professionele websites, succesvolle webwinkels, slimme webapplicaties en veilige, betrouwbare webhostingdiensten. Onze klantenkring varieert van lokale ondernemers tot ambitieuze webwinkeliers en (inter)nationale retailketens.

Oud geworden met internet

Toen WHITE in 1999 werd opgericht, stond het internet nog in de kinderschoenen. We hebben de groei van dichtbij meegemaakt en zijn als bedrijf meegegroeid. Inmiddels bestaat ons team uit vijftien mensen, van frontenddevelopers tot projectmanagers en van designers tot webdevelopers. En we groeien nog steeds.

Jong sinds 1999

Ook al bestaan we al lang, we voelen ons nog jong. De sfeer op kantoor is informeel. Zo loopt onze bedrijfshond Whisky gezellig bij ons rond. Maar als het op ons werk aankomt, hebben we een no-nonsense instelling. Een klus moet altijd op tijd af en alleen de beste kwaliteit telt. We leren elke dag van elkaar en van anderen. Dagelijks komen er inspirerende ideeën op tafel en wordt er volop gebrainstormd over nieuwe technieken. Dat vinden we niet alleen leuk, het houdt ons ook scherp en zorgt dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Waar staat WHITE voor?

De kleur wit is trendy en tijdloos. Soms onbegrensd en futuristisch, altijd toegankelijk en fris. Wit staat voor goed, eerlijk, zelfbewust en positief. Dat zie je terug in onze kernwaarden, en in ons pand. Een prima basis voor creatieve geesten en een omgeving waarin onze klanten zich thuis voelen. Komt u ook eens langs?

WHITE aan het woord

Ludo: Afspraak is afspraak.