European Turf Group

Voor European Turf Group ontwikkelden we een communicatieplan met een duidelijk doel: hun informatieplatform online vertegenwoordigen en versterken.

Website: www.europeanturfgroup.com

European Turf Group is meer dan alleen een leverancier van kunstgras wereldwijd. Ze bieden een informatieplatform voor de kunstgras markt; een zeer innovatieve markt. Denk aan hybride oplossingen, een verwarmde onderlaag en meerdere toepassingen zoals gras in de zomer en een ijsbaan in de winter.

Als een globale speler is de doelgroep van ETG internationaal. Daarom is er gekozen om alle uitingen in het Engels te doen. WHITE verzorgt doorlopend de online communicatie uitingen van European Turf group. Maandelijks worden er gemiddeld twee e-mail campagnes opgemaakt en wordt het nieuws doorvertaald naar de website en sociale media uitingen.

Wat zegt European Turf Group over internetbureau WHITE?

Het team van White bestaat uit jonge enthousiaste professionals die een zeer gedegen werkhouding combineren met een zeer goed gevoel voor design en het effectief overbrengen van online boodschappen.. Een winnend team dus, dat onze groep geholpen heeft zich duidelijk online te presenteren op Europese schaal.