Crowe Horwath Foederer

WHITE ontwikkelde de digitale strategie en responsive designs voor het nieuwe Crowe Horwath Foederer multisite platform. En we gebruikten Craft als centrale beheersysteem.

Website: www.foederer.nl

Van DFK naar Crowe Horwath

De fusie met Crowe Horwath bracht verandering bij Foederer. Het ideale moment om schoon schip te maken. Foederer vroeg ons een nieuw, inspirerend online platform te bedenken met support voor meerdere websites. We legden een uitgebreid voorstel op tafel.

Over Foederer

Crowe Horwath Foederer is een Top 20 kantoor met 350 financiële professionals en consultants op het gebied van Accountancy, Belastingadvies en Human Resource, Corporate Finance, Estate Planning, Pensioen en Risk Management.
In ruim 50 jaar is deze organisatie gegroeid naar een landelijk dekkend kantorennetwerk met 9 vestigingen. Via hun lidmaatschap van Crowe Horwath International is Foederer in staat om de internationale ambities van hun relaties volledig te ondersteunen. Crowe Horwath International is het 9e grootste netwerk ter wereld met meer dan 31.000 medewerkers in 125 landen.

Responsive design & redesign

Eén van onze eerste nieuwe opdrachten was het systematisch upgraden en redesignen van alle huidige out-of-date websites naar moderne responsive designs. Seminars, Pensioen en het intranet werden technisch gemoderniseerd. Talentenfonds, Corporate Finance , HRT Business Professionals, en de corporate website kregen een volledig redesign en werden vanaf nul opnieuw opgebouwd voor verbeterde performance en seo.

Één centraal beheerbaar, multisite platform

Om de verschillende websites die Foederer online heeft goed te kunnen organiseren, bouwden wij een web platform met een multisite architectuur. We maakten de content centraal beheerbaar. Om het web platform stabiel en beheerbaar te maken, kozen we voor Craft.