Korein Kinderplein

Korein Kinderplein is een kinderdagverblijf met ruim 110 vestigingen in Eindhoven en omliggende gemeenten. Korein Kinderplein wilde een vriendelijke website die aansprekend is voor jonge ouders en naast de desktop handig te gebruiken op tablet en smartphone.

Website: www.koreinkinderplein.nl

Frisse uitstraling

WHITE heeft in x weken een compleet nieuwe frisse uitstraling gegeven aan een nieuwe website en tevens een responsive design toegepast zodat de site makkelijk te gebruiken is op mobiel en tablet. De bezoekers van de site ervaren de site als zeer vriendelijk en ze vinden gemakkelijk de informatie die ze zoeken.

In eerste instantie hebben we ons gericht op de kop ‘vestigingen’ zodat dit overzichtelijk en makkelijk te vinden is voor elke bezoeker.

Dankzij White heeft de website van Korein Kinderplein nu een plezierig karakter en vindt de klant makkelijk zijn weg op ieder device, op ieder moment.

Wat zegt Koreingroep over internetbureau WHITE?

In WHITE hebben wij een betrouwbare en professionele partner gevonden voor de realisatie van onze website. Samen hebben wij een solide basis gelegd voor een mooie toekomst.