Doosjechocolade

Aphrodite Chocolates B.V. benaderde ons voor de realisatie van een gloednieuwe webwinkel, Doosjechocolade.nl. Met een uniek assortiment aan chocoladefantasie├źn en een jarenlange ervaring met chocolade wil deze chocolatier zich met Doosjechocolade.nl online profileren.

Bezoek deze webwinkel

Doosjechocolade
not not not not

Design

We werden gevraagd om een webdesign te ontwikkelen. Het webdesign moest aantrekkelijk en opvallend zijn, maar ook een jonge, frisse sfeer uitstralen die eveneens gebruikte kon worden voor de verpakkingen.

De hele beleving rond Doosjechocolade.nl moest goed uit de verf komen. Daarin zit ook het speciale karakter van deze webwinkel. De beleving werd doorgetrokken, zowel online in de webwinkel als offline in de verpakking. De doosjes zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en zijn door hun hoge belevingsfactor erg geschikt als geschenk.

Choco choco choco

Zelf chocolade maken

Maar Doosjechocolade.nl gaat verder dan het verkopen van doosjes chocolade. Er worden ook ingredi├źnten zoals smeltchocolade en gereedschappen waaronder mallen en spuitzakken aangeboden om zelf aan de slag te gaan als een echte chocolatier.

Betalingsplatform

Deze webwinkel is gekoppeld aan het online betalingsplatform MultiSafepay, waarmee het betaalproces volledig geautomatiseerd wordt.

Coupon websites

Via Social Deal en Groupon biedt Doosjechocolade.nl regelmatig kortingen en aanbiedingen aan. Houd je ogen en oren open.

Wat zegt Chocolaterie Winters over internetbureau WHITE?

WHITE heeft voor ons een ontwerp en een webshop gemaakt met een geheel eigen identiteit. De shop sluit goed aan op de gedachte achter Doosjechocolade: professioneel, enthousiast en verzorgd.

De chocoladebeleving is compleet, van het shoppen op de webshop tot de verpakking en genieten van het doosje met bonbons.
www.doosjechocolade.nl